Σακελλαρόπουλος στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος έκλεισε τον Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο από τη Θύελλα. Ποιοι άλλοι ακολουθούν.

Κίνηση - επένδυση για τον Παναιγιάλειο. Η «Μαύρη Θύελλα» ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/06) την απόκτηση του 17χρονου κεντρικού αμυντικού, Αλέξανδρου Σακελλαρόπουλου από τη Θύελλα Αιγίου. Ο νεαρός είχε δοκιμαστεί από τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, έπεισε και έντάχθηκε στο ρόστερ. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι σύντομα θα ανακοινωθούν οι Παύλος Λιάτος, Μάριος Σπηλιωτόπουλος, επίσης από τη Θύελλα, αφού ικανοποίησαν στα δοκιμαστικά.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού συμφώνησε για τριετή συνεργασία με τον Αιγιαλέα κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο. Γεννημένος στις 9-10-1999 ο Αλέξανδρος αναμένεται τα βοηθήσει την προσπάθεια της «Μαύρης Θύελλας» για υψηλότερες «πτήσεις» την καινούργια σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Αιγίου πληρεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε σε αγαστή συνεργασία και πολλή δουλειά παλαιότερων και νεώτερων ποδοσφαιριστών να καταφέρουν να ανεβάσουν σε υψηλότερα «σκαλοπάτια» τον Παναιγιάλειο. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία, κουράγιο, δύναμη και περιμένουμε απ΄αυτόν δουλειά και πολλή προσπάθεια. Το μέλλον του ανήκει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep