Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το Σάββατο στον Πηλαδάκη

Με τον Κώστα Πηλαδάκη θα συναντηθεί το Σάββατο η ομάδα των "11" της ΑΕΛ. Με τον Κώστα Πηλαδάκη θα συναντηθεί το Σάββατο η ομάδα των "11" της ΑΕΛ.

Η ομάδα των "11" της ΑΕΛ θα συναντηθεί με τον Κώστα Πηλαδάκη το Σάββατο. 

Oρίσθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη συνάντηση για το Σάββατο 12/5, με σκοπό να τεθούν όλες οι πτυχές του σχεδίου ώστε η Α.Ε.Λ. να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα ανήκει στον κόσμο της.

Με επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα των "11" που φροντίζει για την επόμενη ημέρα της ΑΕΛ ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της σε έναν πεντάλογο και τονίζει πως το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσίευσε η ομάδα των "11":

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ. για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με την ιδέα μας για την σωτηρία και διοίκηση της ομάδας μας, που γνωστοποιήσαμε στους φιλάθλους προ ημερών. Ύστερα από την ανταλλαγή απόψεων που είχαμε με μερίδα φιλάθλων και προκειμένου να αποσαφηνισθεί και η άποψη του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε., επί του σχεδίου που εμπνευστήκαμε και επεξεργαστήκαμε, ώστε η Α.Ε.Λ. να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα ανήκει στον κόσμο της, ορίσθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Πηλαδάκη συνάντηση, για το Σάββατο 12/5, με σκοπό να τεθούν όλες οι πτυχές του σχεδίου αυτού. Στο σημείο αυτό όμως θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε και να διασαφηνίσουμε κάποια ζητήματα σχετικά με τις προθέσεις μας και το σχέδιο μας, διότι διαπιστώσαμε στίγματα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης των θέσεων μας.

Δεν είμαστε και ούτε υποστηρίξαμε ότι είμαστε «Κροίσοι» ή «Άραβες» ή οι «επενδυτές» που ήρθαν ως σωτήρες να αγοράσουν την Α.Ε.Λ. με δικά τους χρήματα, προκειμένου να την σώσουν από την καταστροφή. Είμαστε και θα είμαστε άδολοι υποστηρικτές της ομάδας μας.

1. Δεν είμαστε και ούτε υποστηρίξαμε ότι είμαστε «Κροίσοι» ή «Άραβες» ή οι «επενδυτές» που ήρθαν ως σωτήρες να αγοράσουν την Α.Ε.Λ. με δικά τους χρήματα, προκειμένου να την σώσουν από την καταστροφή. Είμαστε και θα είμαστε άδολοι υποστηρικτές της ομάδας μας, οι οποίοι ορμώμενοι μόνο από την αγάπη για την ομάδας μας και την αγωνία μας για την πορεία της, εμπνευστήκαμε την ιδέα να μετέλθει η ιδιοκτησία της στους φιλάθλους της και μόνο, προκειμένου αυτοί πλέον να μετέχουν ενεργά στις αποφάσεις της, ως μέτοχοι. Την ιδέα αυτή επεξεργαστήκαμε και την μετουσιώσαμε σε ένα πλάνο διοίκησης και διαχείρισης της ομάδος, ώστε αυτή να είναι οικονομικά βιώσιμη και αγωνιστικά ανταγωνιστική. Το σχέδιο λοιπόν αυτό θέσαμε αρχικά υπόψην μερίδας γνωστών φιλάθλων της Α.Ε.Λ., προκειμένου μέσα από την ανταλλαγή των απόψεων να συντεθεί η καλύτερη λύση. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξυγίανση της Α.Ε.Λ., πάντα μέσω της διαφάνειας και προτείνουμε για την επίτευξη αυτού του σκοπού, το άνοιγμα της Α.Ε.Λ. στον κόσμο της.

Για να υπάρξει υγιής συνέχιση της πρωτοβουλίας μας, θα πρέπει να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση του κόσμου της Α.Ε.Λ. Ζητήσαμε την συνδρομή όλων σε όλα τα επίπεδα, γιατί μόνο έτσι θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2. Γνωρίζουμε τις αγνές προθέσεις και τις ειλικρινείς πεποιθήσεις του καθένα μας για την επόμενη μέρα της Α.Ε.Λ. και για αυτό τον λόγο επιλέξαμε να συνεργαστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες μόνο για το καλό της Α.Ε.Λ.

3. ΠΟΤΕ δεν θελήσαμε να διοικήσουμε! Ζητήσαμε και προτείναμε να ασκήσει διοίκηση ο λαός της Α.Ε.Λ. μέσω εκλογών!

4. ΠΟΤΕ δεν ζητήσαμε να διαχειριστούμε χρήματα! Προτείναμε, η όποια καταβολή χρημάτων απαιτηθεί να γίνει μέσω συμβολαιογράφου ως μεσεγγυούχου ως την επίτευξη του αρχικού σταδίου σχεδίου.

5. Ξεκαθαρίσαμε, ότι για να υπάρξει υγιής συνέχιση της πρωτοβουλίας μας, θα πρέπει να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση του κόσμου της Α.Ε.Λ. Ζητήσαμε την συνδρομή όλων σε όλα τα επίπεδα, γιατί μόνο έτσι θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνοψίζοντας, καταθέσαμε μια πρόταση, ανοιχτή προς όλους για συμμετοχή με προτάσεις, διαφωνίες ακόμα και με απόρριψη. Από την αρχή της προσπάθειας δηλώσαμε ότι θέλουμε να ακούσουμε προτάσεις προς όφελος της ομάδας μας. Δεν αποκλείσαμε κανέναν! Δεσμευόμαστε για την συνεχή ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου της Α.Ε.Λ., σε οποιαδήποτε εξέλιξη, δεδομένου ότι κύριο μέλημα μας είναι η ειλικρίνεια και η διαφάνεια!

Με τιμή

Η ομάδα εργασίας

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep