«Δεν του χρωστάμε ευρώ»

Έξαλλος ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος με την κίνηση Βουκομάνοβιτς να καταθέσει προσφυγή.

Το FL News σας ενημέρωσε σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Αλέκσα Βουκομάνοβιτς. Ο Σέρβος αποχώρησε, διεκδικώντας μισθούς του συμβολαίου του, όμως η ΠΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση και προειδοποίησε ότι είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Συγκεκριμένα, το FL News επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπο, ο οποίος σημείωσε πως όχι μόνο δεν χρωστά λεφτά στον Βουκομάνοβιτς, αλλά εκείνος έχει οφειλές από τη διαμονή του στη θεσσαλική πόλη. Όπως δήλωσε:

«Στον κύριο Βουκομάνοβιτς η ΠΑΕ δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, αυτός οφείλει λεφτά στην ομάδα και όλα αυτά θα φανούν όταν έρθει η στιγμή της εκδίκασης με αποδείξεις. Η ομάδα ήταν συνεπέστατη στις υποχρεώσεις απέναντί του, αλλά ο συγκεκριμένος έκανε προσφυγή αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής.

Είμαι αποφασισμένος να φτάσω την υπόθεση στα άκρα και να ξεσκεπάσω τους μάνατζερ που είναι πίσω από αυτήν την ιστορία και κατευθύνουν τον ποδοσφαιριστή. Θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή οφειλή και θα κινηθούμε νομικά για να ζητήσουμε αποζημίωση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 21:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep