Επιβεβαίωση για Νικολόπουλο

Η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τον ΑΟ Χανιά για οφειλές στον Κώστα Νικολόπουλο.

Στις 8 Ιουνίου το FL News πρώτο σας ενημέρωσε σχετικά με την προσφυγή του Κώστα Νικολόπουλου κατά του ΑΟ Χανιά και για την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών την Παρασκευή (09/06). Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, τη Δευτέρα (12/06) η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε τρεις πόντους από τους «κυανόλευκους» και τους έδωσε προθεσμία εξόφλησής του έως τις 16 Ιουνίου. Θυμηθείτε την επεισοδιακή εκδίκαση της προσφυγής του ποδοσφαιριστή...

Υπενθυμίζεται ότι στην κρητική ομάδα ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για απλήρωτα πρόστιμα μεταξύ των οποίων και αυτό των 8.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον Ηρακλή Νύκταρη.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 62/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τρίτη 06-06-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 16-06-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep