«Ήρθαμε ταλαιπωρημένοι και με ελλείψεις»

Στο κουραστικό ταξίδι και στις ελλείψεις της ομάδας του, στάθηκε, ο μέσος του Αιγινιακού, Γιάννης Τσολακίδης

Ο Αιγινιακός δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, καθώς γνώρισε την συντριβή από τον ΟΦΗ με 6-1. Το αποτέλεσμα αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν «στιγματίζει» την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε η ομάδα της Βόρειας Πιερίας, τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς, μην ξεχνάμε πως πριν την ήττα του Ηρακλείου, το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου μετρούσε έξι αγωνιστικές αήττητο, με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία!

Το σκορ του «»Γεντί Κουλε» φαντάζει (και είναι) βαρύ, όμως οι ιθύνοντες του Αιγινιακού έχουν βάσιμες δικαιολογίες, καθώς όχι μόνο η ομάδα ταξίδεψε… αποδεκατισμένη στην Κρήτη (μόλις 13 παίκτες περιλάμβανε η αποστολή), αλλά έκανε και ένα κουραστικό αυθημερόν ταξίδι, που ξεκίνησε ξημερώματα Κυριακής και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στην κούραση της ομάδας στάθηκε, τόσο ο Γιάννης Βλάχος στις δηλώσεις του, όσο και ο Γιάννης Τσολακίδης.
Ο 21χρονος μέσος του Αιγινιακού, αφού αρχικά παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ, στην συνέχεια στάθηκε στις απουσίες αλλά και στο κουραστικό ταξίδι της ομάδας του. 

«Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος σήμερα, Εμείς ήρθαμε ταλαιπωρημένοι και με ελλείψεις. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ», ήταν τα όσα δήλωσε ο Τσολακίδης, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ».

Πηγή: gentikoule.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep