Χανιά με... δύο γκολκίπερ!

Ο Λαλί (δεύτερος από αριστερά στους όρθιους), κλήθηκε να παίξει... αριστερό εξτρέμ και όχι τερματοφύλακας με τον ΑΟ Χανιά Ο Λαλί (δεύτερος από αριστερά στους όρθιους), κλήθηκε να παίξει... αριστερό εξτρέμ και όχι τερματοφύλακας με τον ΑΟ Χανιά

Ο ΑΟ Χανιά παρατάχθηκε με δύο γκολκίπερ στο ματς με την Καλλιθέα.

Ο απόλυτος διασυρμός. Ο ΑΟ Χανιά δίνει την Κυριακή (11/06) το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέναντι στην Καλλιθέα και η εικόνα του στα Περιβόλια αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» παρατάχθηκαν με τον Αθανασίου στην εστία, ενώ ως αριστερό εξτρέμ παίζει ο άλλος τερματοφύλακας, ο Αμράι Λαλί λόγω έλλειψης άλλων λύσεων! Μάλιστα, ο εν λόγω τερματοφύλακας είχε κάνει το ντεμπούτο του την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι με την Παναχαϊκή και τον νεαρό γκολκίπερ, Βορύλλα να παίζει ως... σέντερ φορ.

Σημειώνεται ότι αναπληρωματικοί για τον ΑΟΧ δεν υπάρχουν, ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκεται ο Στέφανος Βαρούχας παρότι είχε αποχωρήσει προ ημερών! Μέχρι το Σάββατο (10/06), βέβαια, οι «κυανόλευκοι» μιλούσαν για αποστολή 14 ποδοσφαιριστών, οπότε μετά το φινάλε του αγώνα θα πρέπει να εξηγήσουν τι συνέβη και ξαφνικά αποχώρησαν οι Ηρακλής, Γεωργακόπουλος, Τσουκάνης, Ντούμος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep