«Μπορεί να σταθεί στην ΑΕΛ ο Τσιλούλης»

Ο τεχνικός της ΑΣΑ, Γιάννης Μάγγος, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Τσιλούλη, Κρητικό

Ο Σωτήρης Τσιλούλης, με οκτώ γκολ σε 26 συμμετοχές και ο Τάσος Κρητικός, με δύο τέρματα σε 15 συμμετοχές, είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν από το φετινό σύνολο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τα συμβόλαια και των δύο ποδοσφαιριστών με την ΑΣΑ εκπνέουν στο τέλος του μήνα, όμως η νέα σεζόν ίσως τους βρει και πάλι συμπαίκτες, όχι στην Καρδίτσα, αλλά στην ΑΕΛ, υπό τις ευλογίες, μάλιστα, του προπονητή της ΑΣΑ, Γιάννη Μάγγου.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φιλοσοφία του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, να συγκεντρώσει στην ομάδα παιδιά από την Λάρισα. Αποκάλυψε πως ο Κρητικός (ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από την ΑΕΛ), επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει, ενώ τόνισε πως έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, είναι και ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μάγγου για τους δύο παίκτες του: 

«Ο κ.Κούγιας με τη φιλοσοφία που έχει το να επιστρέψουν παιδιά από τη Λάρισα στην ΑΕΛ, θεωρώ πως η ομάδα θα έχει μεγάλο κέρδος. Την πόρτα άνοιξε ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά στον Απόλλωνα και δικαίως θα φορέσει τη βυσσινί φανέλα.

Επίσης και ο Τάσος Κρητικός που από την ομάδα μας πάλι επιστρέφει στο σπίτι του καθώς είχε παραχωρηθεί ως δανεικός, είναι πολύ θετικό.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που ήρθαν από τη Λάρισα στην Καρδίτσα και τίμησαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Όμως θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος είναι 22 ετών και φέτος με την Αναγέννηση στην Football League, πέτυχε οκτώ γκολ στη θέση που αγωνίσθηκε και βοήθησε σημαντικά για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Προσωπικά πιστεύω πως είναι έτοιμος και το θέλει πάρα πολύ ο ίδιος, να αγωνισθεί την καινούργια σεζόν στην ΑΕΛ».

Πηγή: eleftheria.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep