Έφυγαν Τζέφερσον, Ράνιελσον

Παρελθόν για τον Αχαρναϊκό οι Βραζιλιάνοι, επέμβαση ο Καραντασιάδης.

Με το δεξί θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League ο Αχαρναϊκός, που το απόγευμα της Κυριακής (1/06, 17:00) υποδέχεται τον Κισσαμικό, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μενιδίου έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην ΑΣΑ, πριν από δύο αγωνιστικές, όμως το τεχνικό επιτελείο εξέφρασε τα παράπονα του, για την απόδοση της ομάδας, μετά την ήττα από τον Αιγινιακό (3-1). Έτσι, όσοι θα αγωνιστούν την Κυριακή, θα έχουν ισχυρό κίνητρο για να οδηγήσουν την ομάδα τους στην νίκη.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, από την αναμέτρηση του Μενιδίου θα λείψουν οι Τζέφερσον και Ράνιελσον, καθώς αμφότεροι οι Βραζιλιάνοι έχουν ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες τους και έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Άγγελος Καραντασιάδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον Άγιο Λουκά, λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Εκτός, ακόμα, έμειναν οι τραυματίες Μεζίνι και Σιάννης, αντίθετα επέστρεψε ο Τσουβαλτσίδης. Τη 18άδα απαρτίζουν οι: Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Ψύχος, Ζαχαρός, Σωτηράκος, Τζανέτος, Λύρας, Καλαμιώτης, Αναστασίου, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Ντάγκρας, Καρδάσης, Πλαβούκος, Παπατόλιος, Τσουβαλτσίδης, Σταμούλης, Χαραλαμπόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούνιος 2017 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep