Φινάλε με απουσίες

Αρκετά τα προβλήματα στον Αιγινιακό, ενόψει του αγώνα της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ

Ξεκούραση τέλος στον Αιγινιακό, καθώς μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Βλάχος στους ποδοσφαιριστές του, η προετοιμασία της ομάδας για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στον ΟΦΗ, ξεκίνησε, με την προπόνηση της Τετάρτης.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, πάντως, είναι ουκ ολίγα, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News,  ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (11/06, 17:00). Πρόκειται για τους τραυματίες Σκραπάρα, Ζουρκο, Τοπαλίδη, Μήλιο, Αντωνιάδη και Γιοσανγκίμ, τον Πασαλίδη, ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, αλλά και τον Πατράλη, ο οποίος ναι μεν προπονείται κανονικά, όμως απέναντι στον ΟΦΗ θα εκτίσει την τιμωρία από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη (ο Αιγινιακός θα πετάξει ξημερώματα Κυριακής από την Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα), θα αποτελείται μόλις από 14 παίκτες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep