«Τελειώνουν» οι Βραζιλιάνοι

Παρελθόν θα αποτελέσουν από τον Αχαρναϊκό οι Τζέφερσον, Ράνιελσον μετά το φινάλε της σεζόν.

Χωρίς τους Τζέφερσον Νταμιάο Κορέια, Μάρτινς ντα Σίλβα Ράνιελσον θα πορευθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Αχαρναϊκός την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Αμφότεροι οι Βραζιλιάνοι δεν υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ εδώ και αρκετό καιρό κυρίως, όπως αναφέρουν οι «πράσινοι», λόγω της εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς τους και των προβλημάτων που δημιουργούσαν στις τάξεις της ομάδας.

Είναι γνωστή, μάλιστα, η αρχική απόφαση της διοίκησης για διακοπή συμβολαίου στον Τζέφερσον, αν και τελικά προτιμήθηκε η… σιωπηρή τιμωρία του παίκτη. Έτσι, οι ιθύνοντες των «πράσινων» πήραν την απόφαση να μην ανανεώσουν τα συμβόλαια των παικτών τα οποία και ολοκληρώνονται στο φινάλε της σεζόν.

Ο Τζέφερσον μέτρησε φέτος 22 συμμετοχές και σημείωσε τρία τέρματα με την φανέλα του Αχαρναϊκού, ενώ η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 12 Απριλίου, στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όσον αφορά στον Ράνιελσον, είχε μόλις 4 συμμετοχές με τους «πράσινους», με τελευταία τα εννέα λεπτά που αγωνίστηκε ως αλλαγή, στην εκτός έδρας ήττα (2-0) της 7ης Μαΐου από τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep