Καταθέτει το υπόμνημα

Στον αθλητικό δικαστή το βλέμμα του ΑΟ Χανιά. Ακόμα λιγότερες λύσεις ενόψει Καλλιθέας.

Αντίστροφα για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καλλιθέα μετρά ο ΑΟ Χανιά. Το αγωνιστικό, βέβαια, έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού έως την Τετάρτη (07/06) η ΠΑΕ θα πρέπει να καταθέσει το υπόμνημά της στον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση της καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής που έφερε την ανάκληση πιστοποιητικού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ Καλλονής τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, αφού δεν συμπλήρωσε την εγγυητική μετά από σχετική αίτηση του Γιώργου Χωριανόπουλου, αλλά στον ΑΟΧ υποστηρίζουν ότι θα τους επιβληθεί μόνο πρόστιμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News η Καλλιθέα πιέζει για την έκδοση απόφασης το συντομότερο δυνατό και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει εντός της εβδομάδας.

Στα αγωνιστικά, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι για την αυλαία της σεζόν οι λύσεις θα είναι ακόμα λίγοτερες, αφού δεν υπολογίζονται οι Βασιλείου, Κοζάκης λόγω καρτών. Αντίθετα, το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα έκανε ο τερματοφύλακας, Αμράι Λαλί. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή μετά από δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep