Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντελίδης: «Προέχει ο Πανθρακικός»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού μίλησε στους παίκτες του για τη συνέχεια και το μέλλον του.

Ομιλία σε αρκετά έντονο ύφος περιελάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας (07/05) στον Πανθρακικό. Αιτία η χαλαρότητα που διέκρινε ο Σάββας Παντελίδης στους παίκτες του. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας προσπάθησε να στείλει μήνυμα σε όλους για να παρουσιαστούν σοβαροί στον αγώνα της Τετάρτης (09/05) με την ΑΕΛ, ενώ μίλησε και για όσα γράφονται σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά ο Παντελίδης τόνισε: «Μέχρι το τέλος της σεζόν πρέπει να τιμήσουμε το όνομα του Πανθρακικού και την ομάδα που υπηρετούμε. Η ΑΕΛ είναι πολύ σοβαρή ομάδα και κάτω από προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, γιατί στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε κάθε αγωνιστική και καλύτεροι».

Αναφερόμενος στις πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα είπε: «Αν γίνουν μία, δύο αλλαγές τα παιδιά που θα μπουν θα πρέπει να αποδείξουν ότι τους έχω αδικήσει. Οι βασικοί θα πρέπει να αποδείξουν ότι δίκαια τους εμπιστευόμουν τόσο καιρό…».

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας μετέφερε στους παίκτες του: «Τίποτα από όσα γράφεται δεν ισχύει. Να ξέρετε ότι από τη δική μου πλευρά προτεραιότητά μου είναι ο Πανθρακικός».

Απών από το ματς της Τετάρτης (09/05) θα είναι ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, που θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο την Τρίτη (08/05), ο τιμωρημένος Μπαλού, ενώ αμφίβολος είναι ο Χρήστου, που ταλαιπωρείται από σφίξιμο μετά τον αγώνα με τον Πιερικό.

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2012 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep