Το σεμινάριο της ΑΣΑ (photos)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε το σεμινάριο για τους κανονισμούς διαιτησίας.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας παρακολούθησαν την Πέμπτη (01/06) στο Δημοτικό Στάδιο σεμινάριο ενημέρωσης για τους κανονισμούς διαιτησίας. Όπως σημείωσε η ΠΑΕ σε δελτίο Τύπου:

«Η ενημέρωση είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της αδειοδότησης της ομάδας και πραγματοποιήηκε απο τον αποσταλμένο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Κρίκη. Ο παράγοντας της ΕΠΟ ανέλυσε (με προτζέκτορα) στους ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ της Αναγέννησης που έδωσαν το «παρών», όλες τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις στον κανονισμό της διαιτησίας.

semin1

Πέρα απο το απαραίτητο και υποχρεωτικό της διαδικασίας ήταν πολύ χρήσιμη η όλη εκδήλωση καθώς άπαντες οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον για τα όσα ισχύουν στον νευραλγικό τομέα της διαιτησίας. Το «παρών» έδωσε και ο γενικός διευθυντής της Αναγέννησης Κώστας Ραχαβέλιας που είχε και την επιμέλεια και φροντίδα για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

semin2

Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τη δυνατότητα πέραν όλων των άλλων να ξεφύγουν και απο τα... τετριμένα και να γίνουν πιο «σοφοί» σχετικά με τα όσα ισχύουν...».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep