Παρελθόν ο Ιβάνκο

Συγχαρητήρια Παναιγιαλείου προς τον Λεωνίδα Βόκολο. Αποχωρεί και ο Μπρους.

Στις 19 Απριλίου το FL News σας είχε ενημερώσει ότι η συνέχεια των αποδεσμεύσεων στον Παναιγιάλειο θα δινόταν από τους Βιτάλι Ιβάνκο, Άλμπερτ Μπρους. Ο Ουκρανός την Παρασκευή (02/06) έλυσε τη συνεργασία του με τους «μελανόλευκους», με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και θεωρείται δεδομένο ότι ο Γκανέζος μέσος θα τον ακολουθήσει. Ο 25χρονος πήρε τρεις φορές φανέλα βασικού, έξι φορές ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε 1 γκολ.

Η ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Ιβάνκο Βιτάλι. Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Ιβάνκο για τις υπηρεσίες του στον Παναιγιάλειο ευχόμενη υγεία και καλή συνέχεια».

Συγχαρητήρια σε Βόκολο

Η διοίκηση της ομάδας του Αιγίου, πάντως, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον πρώην προπονητή της, Λεωνίδα Βόκολο για την πρόσληψή του στη Σπάρτα Πράγας: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του Λεωνίδα Βόκολου με τη Σπάρτα Πράγας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Τσέχικου Συλλόγου, συγχαίρει και εύχεται στον πρώην προπονητή της ομάδας μας καλή πορεία, υγεία και δύναμη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep