«Να βρει ο ΑΟ Χανιά τον δρόμο του»

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ μοίρασε ο Σπύρος Φουρλάνος, που αποχωρεί από τους Χανιώτες.

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Σπύρου Φουρλάνου στον ΑΟ Χανιά και ο 23χρονος άσος, που κατέγραψε συνολικά 33 συμμετοχές και 1 γκολ στη φετινή σεζόν με τον κρητικό σύλλογο, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ενώ ευχαρίστησε παράλληλα τα στελέχη των προπονητικών τιμ και τον κόσμο. Επίσης ευχήθηκε να βρει ο ΑΟ Χανιά να μπορέσει να βρει και πάλι τον δρόμο του. Σημειώνεται ότι λόγω τιμωρίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς.

Συγκεκριμένα, ο Φουρλάνος έγραψε:

«Μια ποδοσφαιρική χρονιά με αρκετές χαρές και επιτυχίες αλλά και πάρα πολλά προβλήματα φτάνει στο τέλος της και μαζί της ολοκληρώνεται και η παρουσία μου με την φανέλα του ΑΟ Χανιά. Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και να πετύχουμε σχετικά εύκολα τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια της περιόδου...

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, το προπονητικό τιμ αλλά και όλους όσους βρέθηκαν και στάθηκαν φέτος κοντά στον σύλλογο και να ευχηθώ ο ΑΟΧ να μπορέσει να βρει τον δρόμο του καθώς αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι όχι μόνο της πόλης των Χανίων αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους!#aox #chania #oneteam #fourlanos #8».

Last modified onΤρίτη, 30 Μάιος 2017 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep