«Πρωταγωνιστές στη Super League»

«Πρωταγωνιστές στη Super League» Πηγή φωτό: Studio Simopoulos

Ο Δήμος Λαμιέων βράβευσε τους συντελεστές της ανόδου της Λαμίας.

Οι βραβεύσεις για την ιστορική άνοδο της Λαμίας στη Super League ξεκίνησαν. Τη Δευτέρα (29/05) ο Δήμος απένειμε τιμητικές πλακέτες και μετάλλια στους συντελεστές της επιτυχίας, με τον Δήμαρχο, Νίκο Σταυρογιάννη να σημειώνει πως κινήθηκαν οι διαδικασίες για να μεγαλώσει το στέγαστρο, ενώ ευχήθηκε η Λαμία να πρωταγωνιστήσει στη Super League.

Αναλυτικά είπε:

«Ένα ειλικρινές ευχαριστώ δεν φτάνει για εσάς που μας κάνατε υπερήφανους. Το όραμα και η επιδίωξη γενιών έγιναν πραγματικότητα. Επιτέλους η ομάδα μας βρίσκεται στα σαλόνια της Super League και αυτό έγινε μετά από σχεδιασμό, όραμα και σκληρή δουλειά στην οποία πρωταγωνιστήσατε όλοι εσείς. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον πρόεδρο και το ΔΣ, αλλά πρωτίστως τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον οραματιστή και τον βασικό συντελεστή της επιτυχίας. Πίστεψε και πάλεψε. Τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ, τους συνεργάτες του, τους παίκτες που ό,τι και αν γινόταν χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε και δεν θα νιώθαμε αυτή την ικανοποίηση για την πορεία. Φυσικά, τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε έμπρακτα, δίνοντας δύναμη σε όλους. Τους φιλάθλους τους ευχαριστούμε περισσότερο από όλους.

Βάζουμε μπροστά τις διαδικασίες για να μεγαλώσουμε το στέγαστρο. Πέρα από τις ανάγκες για την παρουσία στη Super League έχει να κάνει με τη δυνατότητα όλων των δημοτών να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από τη νέα περίοδο με όλες τις συνθήκες. Ευχαριστούμε πολύ τον Ερασιτέχνη που στήριξε από την αρχή την προσπάθεια με κάθε τρόπο και με όλα τα μέσα.

Ακόμα και αυτοί που δεν είναι φίλαθλοι έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται η Λαμία στη Super League. Για την πόλη, τον Δήμο, την εν γένει ζωή της πόλης και του Δήμου. Ο Δήμος όπως μέχρι τώρα έτσι και στη συνέχεια θα είναι όχι απλά δίπλα σας, αλλά θα κάνει τα πάντα για να παραμείνουμε στην Α' Εθνική και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουμε. Ήταν όραμα και άλλων επαρχιακών ομάδων και τα κατάφεραν. Είναι μεγάλη σημασία που θα βρισκόμαστε εκεί, κερδίζοντας ιστορικές ομάδες που πρωταγωνίστησαν στην Α' Εθνική. Να έχετε δύναμη και να συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο να προσφέρετε στα μεγάλα σαλόνια για να μπορούμε να σας καμαρώνουμε και να σας στηρίζουμε».

O Μπάμπης Τεννές είπε: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή που μας κάνουν. Ακούγοντας αυτά τα λόγια προκαλείτε συγκίνηση σε μας. Αν υπάρχει βοήθεια προς το ΔΣ και τον μεγαλομέτοχο είναι σίγουρο ότι το μέλλον της Λαμίας θα είναι λαμπρό».

Ο αρχηγός, Βαγγέλης Πίτκας δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την τιμή. Είναι ιδιαίτερες οι στιγμές για την πόλη και για εμάς. Είναι επιτυχία όλου του νομού Φθιώτιδας. Αφιερώνουμε την άνοδο σε όλο τον κόσμο του Νομού».

Πηγή φωτογραφιών: Studio Simopoulos

Media

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2017 19:01

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep