«Πετύχαμε έναν άθλο»

Ο Γιάννης Μάγγος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ξεπέρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ΑΣΑ.

Ανακουφισμένο και με ένα πλατύ χαμόγελο βρήκε τον Γιάννη Μάγγο το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό. Ο βαθμός (1-1) που απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο Μενίδι οριστικοποίησε και μαθηματικά την παραμονή της ΑΣΑ στην κατηγορία, γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τον νεαρό τεχνικό.

Το FL News ήταν το μοναδικό αθλητικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη συνέντευξη Tύπου του αγώνα και σας παραθέτει τα όσα ανέφερε ο Μάγγος:

«Σήμερα η υπόθεση παραμονής και μαθηματικά τελείωσε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί όλη τη σεζόν έχουν δώσει και την ψυχή τους για να καταφέρουν τον στόχο της σωτηρίας. Σίγουρα η ομάδα έχει δείξει ότι δεν είναι για τους 36 βαθμούς, αν αναλογιστούμε ότι έχουμε απολέσει 17 βαθμούς με τις ομάδες που είμαστε ισόβαθμοι και με τις από κάτω. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε 52 βαθμούς, βάσει της εικόνας μας και του ποδόσφαιρου που έχουμε παίξει. Αλλά αυτό που μετράει τελικά είναι το γκολ και τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στην διοίκηση μου και πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που μας πίστεψε.

Δικαιώσαμε αυτούς που μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα. Η ομάδα της Καρδίτσας έχει κάνει κάτι διαφορετικό φέτος. Το μισό ρόστερ είναι Καρδιτσιώτες. Οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές, η διοίκηση, όλο το τεχνικό επιτελείο είναι από την Καρδίτσα. Όλοι έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα και θα την δίνουν πάντα. Πετύχαμε έναν άθλο, γιατί φέτος οικονομικά τα πράγματα ήταν δύσκολα για όλους μας. Αλλά αγωνιστικά δώσαμε το κάτι παραπάνω. Απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια με ΟΦΗ και Λαμία, στα οποία θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία».

Για το γεγονός πως η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά και για την επόμενη «μέρα» της Αναγέννησης, ο Μάγγος είπε:
«Είχαμε σκαμπανεβάσματα και δύσκολες στιγμές, αλλά όπως είπα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, οι γιατροί, οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ντόπιοι. Άρα είμαστε μια οικογένεια και όποια προβλήματα υπήρχαν τα ξεπερνούσαμε ανώδυνα. Στα δύσκολα ήμασταν πιο πολύ δεμένοι. Και φάνηκε σε κάποια αποτελέσματα, τα οποία όταν θέλαμε να τα πάρουμε, τα παίρναμε. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα δούμε τις σκέψεις του, τι θέλει να κάνει και έπειτα θα δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζεται».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Θωμάς Μυργιώτης, ο οποίος τόνισε:

«Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμείναμε στην κατηγορία. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στην διοίκηση και στον κόσμο. Έκλεισε η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μας μένουν δύο ακόμα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2017 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep