«Άλλες ομάδες έγιναν Μπαρτσελόνα»

Ο Χρήστος Παντιώρας τόνισε ότι κάποιες ομάδες έγιναν Μπαρτσελόνα.

Ο αναλυτής του Πανελευσινιακού μίλησε και για το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παντιώρας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Καλλιθέα, στην οποία έδωσε το παρών το FL News:

«Από την προηγούμενη εβδομάδα από τα αποτελέσματα των αγώνων και ταυτόχρονα με την ισοπαλία τη δική μας στα Χανιά, όλα έδειχναν ότι εμείς και η Καλλιθέα θα είμαστε οι ομάδες που θα συμπλήρωναν τις ομάδες που έπεσαν κατηγορία. Βάλαμε νέα παιδιά, η ομάδα είχε κακή ψυχολογία, το τερέν ήταν βούρκος από την καταιγίδα, δεν έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές. Αλλά όταν δεν υπάρχει ψυχολογία.

Η Καλλιθέα ευτύχησε να προηγηθεί, εμείς κάναμε δύο ποδοσφαιριστές αλλαγές για τραυματισμό.  Βγήκαμε μήπως και καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε και η Καλλιθέα στην κόντρα επίθεση έβαλε και άλλο γκολ.

Κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Κάποιοι άλλοι συνάδελφοι από άλλες ομάδες μας κατηγορούσαν ότι γίναμε Μπαρτσελόνα, γιατί παίξαμε και κάναμε μία σημαντική νίκη. Ναι τα παιδιά έπαιξαν, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και παίζουμε όλους τους αγώνες στα ίσα. Δεν θέλω να λένε ότι γίναμε η Μπαρτσελόνα της κατηγορίας, γιατί σήμερα και κάποια άλλα αποτελέσματα της κατηγορίας, μπορώ εύκολα να πω ότι π.χ. ομάδες  έγιναν η Μπαρτσελόνα της κατηγορίας. Δεν είναι έτσι.  Όλοι θα πρέπει να προσπαθούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και ό, τι μπορούμε να καταφέρουμε ότι μπορούμε.

Και πάλι συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Θα συνεχίσουμε να παίξουμε τους επόμενους δύο αγώνες μήπως στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ αποφασιστεί αναδιάρθρωση της κατηγορίας και γίνουν δύο όμιλοι των 12 ομάδων, που φημολογείται και υπάρξει κάποια απόφαση και μπορέσουμε και εμείς και η Καλλιθέα και σωθούμε και μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Θα παίξουμε και τους άλλους δύο αγώνες, να παίξουν και τα νέα παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές και θα περιμένουμε τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ να δούμε τι θα αποφασιστεί από τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, να αλλάξουμε κάτι».

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep