«Να μην απογοητεύεται ο κόσμος του ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζωρτζογλου, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην διοίκηση του ΟΦΗ και τον Νίκο Παπαδόπουλο

Η μη άνοδος του ΟΦΗ στην Super League είναι ένα από τα πλέον… καυτά θέματα των τελευταίων ημερών, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πάρει θέση για τους λόγους που η ομάδα του Ηρακλείου δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια για την μεγάλη κατηγορία.

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την άποψη τους και ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, με δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2», κάλεσε τους φίλους του ΟΦΗ να μην απογοητεύονται και να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα. Πρόσθεσε πως με λίγο μεγαλύτερη προσοχή και με μία «ένεση» εμπειρίας  στην διοίκηση, θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και αυτός, από την πλευρά του, ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά: 

«Υπάρχει μια αξιοπιστία και μια διοίκηση που αποτελείται από οικονομικούς παράγοντες που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εάν αυτή η διοίκηση πλαισιωθεί με εμπειρία και ίσως αυτή είναι η αιτία που δεν επετεύχθη ο στόχος. Είναι μια από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και ο κόσμος πρέπει να είναι αισιόδοξος. Με λίγο μεγαλύτερη εμπειρία και προσοχή, ο ΟΦΗ θα είναι σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ο κοσμος του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να απογοητευτεί και την ομάδα που αγαπάμε, την αγαπάμε όχι μόνο για τους τίτλους γιατί αν αγαπούσαμε εκείνους, όλοι θα ήμασταν Μπαρτσελόνα».

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος εχει την αγάπη για τον ΟΦΗ, που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και μαζί με την τεχνογνωσία και τις δεδομένες ικανότητες του, είναι ένας σημαντικός παράγοντας ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Μάιος 2017 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep