Ελπίζει λόγω… έδρας

Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο της Ελευσίνας, στην προσπάθειά της για παραμονή.

Τον πρώτο από τους τρεις τελικούς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος δίνει ο Πανελευσινιακός την Κυριακή (28/05) απέναντι στην Καλλιθέα. Ένα «must win» παιχνίδι για τους γηπεδούχους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η επόμενη σεζόν πιθανότατα να τους οδηγήσει αγωνιστικά στη Γ’ Εθνική.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των «σταχυοφόρων» είναι αρκετά καλό, απόρροια της εικόνας της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια της. Χαρακτηριστικό πως η Ελευσίνα, τα τελευταία πέντε παιχνίδια στο γήπεδό της παραμένει αήττητη, κατακτώντας τους 13 από τους 15 πόντους που διεκδίκησε!

Η αρχή ήρθε με την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Λαμία. Ακολούθησε το… άκοπο τρίποντο με τον Πανθρακικό (3-0), για να έρθουν το 1-0 επί της Καρδίτσας, το 2-1 επί του Κισσαμικού και το 1-0 επί των Τρικάλων, αποτέλεσμα που επί της ουσίας κρατά ζωντανή την ομάδα στο παιχνίδι της παραμονής.

Αν η ομάδα της δυτικής Αττικής καταφέρει να σημειώσει την πεμπτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της, τότε θα φτάσει τους 31 πόντους και θα συνεχίζει να ελπίζει πως, έστω και την ύστατη στιγμή, θα καταφέρει να βάλει μία ομάδα από κάτω της και να παραμείνει στην Stoiximan.gr Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Μάιος 2017 12:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep