Το… χρυσό «38»

Με νίκη στις Σέρρες, ο Αιγινιακός… τελειώνει με την υπόθεση παραμονή. Κανονικά προπονήθηκαν οι Τσολακίδης, Σκραπάρας

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Αιγινιακού, ενόψει της αναμέτρησης των Σερρών, απέναντι στον Πανσερραϊκό, για την 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία, όμως άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θα ταξιδέψουν στις Σέρρες με έναν στόχο. Να εκμεταλλευτούν την καλή κατάσταση τους, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και να… τελειώνουν με την υπόθεση σωτηρία, δύο στροφές πριν το φινάλε. Και αυτό γιατί ο Αιγινιακός, με νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό, θα φτάσει το «χρυσό 38», απολογισμός ο οποίος τον κρατά στην κατηγορία, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων των άλλων αγώνων.

Στον αγωνιστικό τομέα, τα νέα της προπόνησης της Πέμπτης (25/05) ήταν ευχάριστα για τον Γιάννη Βλάχο, καθώς ο τεχνικός του Αιγινιακού είδε τόσο τον Τσολακίδη όσο και τον Σκραπάρα να προπονούνται κανονικά, θέτοντας υποψηφιότητα για την αποστολή της αναμέτρησης των Σερρών. Αντίθετα, πάντα εκτός παραμένει ο τραυματίας Ζούρκος, ενώ είναι γνωστή και η απουσία του τιμωρημένου Πασαλίδη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Μάιος 2017 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep