«Έτσι δεν θα τον ξαναδείτε»

Ο Δημήτρης Σπανός σημείωσε ότι αν μείνει στον Παναιγιάλειο, τότε η ομάδα της επόμενης σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή.

Στόχος επετεύχθη για τον Παναιγιάλειο. Η «μαύρη θύελλα» έμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία και ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός μίλησε για τις ραγδαίες αλλαγές που θα υπάρξουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εάν ο ίδιος συνεχίσει. Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Κισσαμικό:

«Είναι μια ευτυχισμένη ημέρα για μένα, για τους φιλάθλους, για τον πρόεδρο, για τη διοίκηση, για τους ποδοσφαιριστές, για όσους ασχολούνται με τα του Παναιγιαλείου. Αυτό που έχω να το πω, θα το πω στις 12 Ιουνίου, μετά το τελευταίο παιχνίδι. Για το παιχνίδι εσείς μπορεί να βλέπετε μια ομάδα να περιμένει, μια ομάδα να είναι λίγο άτολμη. Κι εγώ το βλέπω, αλλά δυστυχώς ήταν το πλάνο μας. Ευτυχώς μάλλον το πλάνο μας, γιατί όπου πιέσαμε, όπου ανοιχτήκαμε λίγο είχαμε άσχημα αποτελέσματα.

Αυτό θεωρήσαμε σωστό ότι έπρεπε να κάνουμε και εκμεταλλευόμενοι έστω μία φάση να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε τέσσερις φάσεις, κατορθώσαμε και πετύχαμε το γκολ με τον Αρμάντο, σωθήκαμε και μαθηματικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μία ομάδα πολύ νέων παιδιών. Η Κ19 του Παναιγιαλείου η μισή παίζει φέτος. Και σωθήκαμε πιο γρήγορα από πέρυσι. Ανήκει στα παιδιά. Μπράβο τους, συγχαρητήρια παρά την πίεση που τους ασκούσα τόσους μήνες, την ταλαιπωρία που πέρασαν. Δικαιώνεται πάντα αυτός που δουλεύει.

Να πω μπράβο και στη διοίκηση, ιδιαίτερα στον Αντώνη Ρέλλα. Και επειδή πριν από επτά χρόνια έφυγα, όταν η ομάδα ήταν δεύτερη, σαν αποτυχημένος στην ουσία, να δώσω πολλά συγχαρητήρια που κράτησε την ομάδα όρθια. Συν τους ανθρώπους που μας βοηθούν στο οικονομικό κομμάτι και μακάρι να συνεχίσει, γιατί αυτή την ομάδα δεν θα την ξαναδείτε ποτέ αν θα είμαστε όλοι μαζί του χρόνου. Ο στόχος επετεύχθη. Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να μην έρθουν ποτέ αυτά που ζήσαμε φέτος».

Για την τακτική που ακολούθησε:

«Νομίζω ότι δεν είμαστε μια ομάδα που μπορεί να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο, να έχει τη μπάλα στα πόδια της, να κυκλοφορήσει, να δημιουργήσει ευκαιρίες, να παίξει κάθετα. Το κάναμε αυτό καλά με τη Σπάρτη, όμως δεχτήκαμε τέσσερα γκολ από δικά μας λάθη. Το κάναμε το ίδιο καλά με τον ΟΦΗ και δεχτήκαμε τρία γκολ.

Άρα πόσο περισσότερο να θέλει για να δείξει στον προπονητή η ομάδα ότι έχει έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού; Εγώ αυτό το συχαίνομαι σαν προπονητής. Ο προπονητής, όμως κάνει στην άκρη τη φιλοσοφία του και παίρνει τα περισσότερα που μπορεί, αρκεί να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει».

Αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν:

«Εγώ έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο από την ημέρα που ήρθα. Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά. Άρα μπορούν να γίνουν πολλά και διάφορα σε μία ομάδα της Football League. Δεν το λέω για κανέναν άλλον λόγο και δεν θα το έλεγα ποτέ. Λέω ότι αν είμαστε μαζί η ομάδα θα είναι κάτι το διαφορετικό αλλιώς δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Η ομάδα να μην μπορεί να κάνει κάτι, να γίνει χειρότερη από τη φετινή. Το θεωρώ, όμως απίθανο, γιατί ξέρω τους ανθρώπους που διοικούν και ξέρω τα όνειρά τους. Να είστε σίγουροι γι' αυτό.

Κάποιοι εδώ κράτησαν μια ομάδα. Τα παιδιά με την υπομονή τους, ο Αντώνης Ρέλλας με την εξυπνάδα του, με την ευφυία του, με τη σοβαρότητά του και ο άνθρωπος που βοηθάει την ομάδα και θα τον μάθετε το καλοκαίρι».

Αν έχει έτοιμο το πλάνο του:

«Είμαι έτοιμος εδώ και έξι, επτά αγωνιστικές, γιατί θεωρητικά από τότε έχουμε σωθεί. Πρακτικά, όμως σωθήκαμε τώρα. Όταν θα μου ζητηθεί, θα είναι στη διάθεσή τους».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep