Χαμόγελα στο Μενίδι

Ρεπό για τους παίκτες του Αχαρναϊκού, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σπάρτης. Καμία ανησυχία με Μεζίνι

Ο Αχαρναϊκός επέστρεψε από την Σπάρτη με το τρίποντο της νίκης, πιθανόν το πολυτιμότερο της φετινής σεζόν, καθώς φέρνει την ομάδα στους 35 πόντους και πολύ κοντά στην εξασφάλιση και βαθμολογικά, της παραμονής στην Stoiximan.gr Football League. Αυτή μπορεί να επιτευχθεί και τυπικά την επόμενη αγωνιστική, όπου και η ομάδα του Μενιδίου υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως βγαίνει χαρακτηριστικά από την ομάδα, ο Αχαρναϊκός θέλει την νίκη για να… ξεμπερδεύει, να φτάσει τους 38 πόντους και να σωθεί και μαθηματικά, δύο στροφές πριν το τέλος.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Αχαρναϊκού απολαμβάνουν το ρεπό τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (23/05), όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/05, 17:00) απέναντι στην ΑΣΑ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, καμία  ανησυχία δεν υπάρχει για τον τραυματισμό του Μεζίνι, καθώς η αντικατάσταση του στο 32’ της αναμέτρησης, από τον Λύρα, έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους, μετά από τζαρτζάρισμα που δέχτηκε.

Έτσι, οι μοναδικές απουσίες, εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι αυτές του τραυματία Ζαχαρού και του Τζέφερσον, με τον Βραζιλιάνο να εξέτισε, μεν, την ποινή του, στο ματς με την Σπάρτη, όμως να παραμένει… τυπικά στην ομάδα, ως ότου επικυρωθεί η διακοπή του συμβολαίου του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep