Και τώρα... ξεκούραση

Διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Αιγινιακού. Επιστρέφει με Σέρρες ο Ζγκούρη

Ο Αιγινιακός πέτυχε τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα (2-0) και όπως είναι λογικό, το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας, είναι κάτι παραπάνω από καλό. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας έφτασε τους 35 πόντους και πλέον με μία νίκη στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, χωρίς να εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι ομάδες που υπολείπονται βαθμολογικά.

Μετά από την υπερπροσπάθεια της αναμέτρησης της Κυριακής (21/05), ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Πανσερραϊκό (28/05, 17:00), για την 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, θα ξεκινήσει την Τετάρτη (24/05). Τότε θα επανεκτιμηθεί τόσο η κατάσταση του Τσολακίδη (αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 16’ του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, από τον Παπαδόπουλο) όσο και του Ζούρκου, με τον Γιάννη Βλάχο να βλέπει αν μπορεί να υπολογίζει σε αμφότερους για το εκτός έδρας ματς των Σερρών.

Να θυμίσουμε πως από το παιχνίδι απέναντι στα «Λιοντάρια» θα λείψει ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ροντιόν Ζγκούρη, που στο ματς με τον Αστέρα εξέτισε την τιμωρία του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep