Άρχισαν οι εργασίες στο ΒΑΚ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τους μετόχους και τα μέλη της διοίκησης για την προσφορά τους.

Αγωνιστικά η χρονιά δεν έχει τελειώσει, ωστόσο στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, καθημερινά γίνονται εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε οι εγκαταστάσεις να είναι έτοιμες με την επιστροφή της ομάδας από τις καλοκαιρινές διακοπές της για την έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες στα γήπεδα, επανασπορά, καθαρισμός των γύρω χώρων, εργασίες στην γεώτρηση και άλλες χωματουργικές παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες, ενώ θα ακολουθήσουν ο καθαρισμός του κτιριακού συγκροτήματος και η τοποθέτηση μοκέτας σε αυτά, αλλά και στο γυμναστήριο της ομάδας. Ήδη στη διάθεση των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται η πισίνα μέσα στο κτίριο, η σάουνα, αλλά και η παγοθεραπεία, που είναι απαραίτητη για τους ποδοσφαιριστές.

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με τη σημαντική συμβολή των μετόχων και των μελών της διοίκησης, όπως είναι οι κ.κ. Ορφανάκης, Βάβουλας, Αλετράς, Ζερβάκης, καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβές, με την ΠΑΕ να τους ευχαριστεί μια ακόμη φορά για την μεγάλη τους προσφορά στο σύλλογο. Επίσης οι «ασπρόμαυροι» ευχαρίστησαν τις εταιρείες Μαλλιωτάκης και Δαφέρμος, για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep