«Ποδοσφαιρική δύναμη»

Πηγή φωτ.: Studio Simopoulos Πηγή φωτ.: Studio Simopoulos

«Η Λαμία απέδειξε ότι δεν είναι... χωριό», δήλωσε συγκινημένος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα μέλη της διοίκησης και τους φιλάθλους γιόρτασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου την ιστορική άνοδο της Λαμίας στη Super League. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν ότι δεν είναι... χωριό και αφιέρωσε την επιτυχία αυτή σε όσους έχουν φύγει από τη ζωή και στον πατέρα του...

Συγκεκριμένα, ο Παπαϊωάννου ανέφερε:

«Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση. Αυτά τα παιδιά, ο προπονητής και όλοι μαζί οι φίλαθλοι έκαναν τη Λαμία υπερήφανη. Έκαναν την πόλη μας να αισθανθεί αυτές τις ημέρες μια ιδιαίτερη χαρά, μια συγκίνηση. Το πρωτάθλημα έχει τρεις αγωνιστικές, αλλά πλέον μαθηματικά τελείωσε η άνοδος στη Super League για τη Λαμία.

Τον τελευταίο καιρό βλέπατε όλοι ότι μας χλεύαζαν και έλεγαν τη Λαμία χωριό. Η Λαμία απέδειξε ότι δεν είναι χωριό. Είναι ποδοσφαιρική δύναμη και όλα αυτά πιστεύω κάποιοι να τα ξεχάσουν, γιατί μόνο κακό έκαναν στις ομάδες τους».

Για την επόμενη μέρα:

«Πρέπει όλοι μαζί, φίλαθλοι, η πόλη, εμείς η διοίκηση, γιατί έχω πει και το λέω εδώ και χρόνια ο αθλητισμός είναι πολιτισμός για την πόλη μας. Την υπόσχεση που είχα δώσει πριν πέντε χρόνια την κράτησα και δεν κορόιδεψα τον κόσμο. Ζούμε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά από 53 χρόνια. Ό,τι υποσχέθηκα το έφερα εις πέρας.

Θέλουμε να σκεφτούμε πρώτα και, σίγουρα, έχουμε καιρό να τα πούμε. Κάποιοι άνθρωποι δεν πρόλαβαν να δουν αυτή την τεράστια επιτυχία. Την αφιερώνω σε όλους αυτούς και στον πατέρα μου, γιατί αυτός με έμαθε να κερδίζω τις μάχες της ζωής».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep