Ξεκούραση πριν την… τελική ευθεία

Στον ΟΦΗ «γεμίζουν» τις μπαταρίες τους, ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών

Την ώρα που οι υπόλοιπες 16 ομάδες της Stoiximan.gr Football League… σφάζονται, για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον ΟΦΗ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους.

Η ομάδα του Ηρακλέιου, αυτή την εβδομάδα έχει… ρεπό, καθώς ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να ξεκουραστούν και να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους, για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πως μετά και την ισοπαλία με τον Άρη (1-1), το πρωτάθλημα ουσιαστικά… ολοκληρώθηκε για τους Κρητικούς. Η δεύτερη θέση και βαθμολογικά πλέον, είναι ανέφικτος στόχος, η τριτη θέση εξαιρετικά δύσκολη, οπότε ο ΟΦΗ έχει μόνο να παλέψει για το πρεστίζ του και για την 4η θέση της βαθμολογίας, στην οποία αναμένεται να βρεθούν και πάλι με το φινάλε της 31ης αγωνιστικής. Και αυτό γιατί, με τους τρεις… άκοπους πόντους απέναντι στον Πανθρακικό, θα φτάσει τους 63, την ίδια ώρα που τα Τρίκαλα (που έχουν 61), παίζουν στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου Απόλλωνα Σμύρνης.

Έτσι, στο υπόλοιπο της σεζόν, ο Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, προκειμένου αυτοί να κριθούν ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει, τι άλλο, την άνοδο του στα σαλόνια της Super League.  

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep