Για την υποχρέωση στο Ελ Πάσο

Η Καλλονή ταξιδεύει στην Αθήνα για να βγάλει την... αγγαρεία με την Καλλιθέα.

Απέτυχε να κρατηθεί στην κατηγορία η Καλλονή, η οποία σε 30 παιχνίδια έχει υποστεί 19 ήττες. Την Κυριακή (21/5, 17:00) φιλοξενείται στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα και ταξιδεύει εκεί μόνο και μόνο για να βγάλει την υποχρέωση. Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό αυτό το παιχνίδι να είναι το αποχαιρετιστήριο της ομάδας της Λέσβου στο φετινό πρωτάθλημα.

Το προπονητικό επιτελείο επέλεξε να πάρει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Οι διαθέσιμοι είναι οι: Μανιάτης, Παπάζογλου, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Γιουκαρής, Λίταινας, Σοφιάνης, Μέγκαχεντ, Σισέ, Μέξης, Δικαιόπουλος, Ναούμ, Τζελίδης, Καραγεώργης, Γιώργου, Λαμπράκης.

Εκτός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έμειναν οι Κροτσίδας, Μαλλής και Ελευθεριάδης. Στη θέση τους μπήκαν οι Λαμπράκης, Γιουκαρής και Παπάζογλου. Την αποστολή δεν ακολούθησε και ο Αγριμάκης.

Τρίτος μηδενισμός και... αντίο

Την προσεχή εβδομάδα εκπνέει για την Καλλονή η προθεσμία πληρωμής σε Δαύκο και Χιντασέλι. Αν δεν πληρωθούν οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας, τότε θα έχει νέο μηδενισμό η ΑΕΛΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Όπως, άλλωστε, αναφέρεται στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών ποδοσφαιριστών...

eppaa

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep