Με 18 για το βήμα παραμονής

Η αποστολή του Αιγινιακού για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Έτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, εμφανίζονται άπαντες στο στρατόπεδο του Αιγινιακού. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας, μετά και την νίκη της Ελευσίνας επί των Τρικάλων, την περασμένη αγωνιστική, θέλει απαραίτητα το τρίποντο, ώστε να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το «μαξιλαράκι παραμονής» των 37 πόντων.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Βλάχο, να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ευόσμου. Αυτή αποτελείται από 18 παίκτες, καθώς οι απουσίες για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/05, 17:00) είναι γνωστές.

Πρόκειται για τους τιμωρημένους Ροντιόν Ζγκούρι (εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του) και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη (εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές), τον τραυματία Νίκο Ζούρκο αλλά και τον ανέτοιμο Βαγγέλη Σκραπάρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αιγινιακού:

Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, , Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Παντεκίδης, Μήλιος, Μουκίδης, Κυριλλίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Αντωνιάδης, Ρανγκέλοφ, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Γιοσαγκίμ, Τσολακίδης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep