Βαθμός ίσον... άνοδος

Με ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η Λαμία θα πανηγυρίσει την άνοδο. Η αποστολή των «κυανόλευκων».

Στα δύο διαδοχικά εντός έδρας ντέρμπι που έδωσε η Λαμία με ΟΦΗ και Απόλλωνα παραχώρησε ισάριθμες ισοπαλίες. Την Κυριακή (21/05, 17:00 ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το δεδομένο είναι ένα. Ότι πιθανή νέα ισοπαλία μόνο άσχημο αποτέλεσμα δεν θα χαρακτηριστεί, αφού θα χαρίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Στην ομάδα της Φθιώτιδας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να «κλειδώσουν» τον στόχο και να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στα δύο τελευταία ματς με Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας. Γνωρίζουν, βέβαια, ότι θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μία καυτή έδρα.

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή. Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές άφησε εκτός τον τιμωρημένο Βασιλόγιαννη, τον τραυματία Σπυρόπουλο και τους Παπαργυρίου, Τζόκιτς, Φερφελή, Μανιά, Πατσαρούχα, Βορύλλα.

Η αποστολή: Τσέναμο, Πίτκας, Όμο, Αυγενικού, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Ματσούκας, Ποζατζίδης, Μπλάζιτς, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Τσούκαλος, Βαλιός, Μπουλούλης, Ρότσα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 12:36

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Σάββατο, 20 Μάιος 2017 20:39 Comment Link

    ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑΡΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΟΔΟΥ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep