Κίνητρο ενόψει Λαμίας

Την νίκη με δύο γκολ διαφορά θα επιδιώξει ο Άρης. Προβάδισμα για την 11αδα σε Καπνίδη, Μπαργκάν

Άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη είχαν την ελπίδα πως η αναμέτρηση με την Λαμία θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα να… σκαρφαλώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας και να αποκτήσει προβάδισμα για την «χρυσή» δεύτερη θέση και την άνοδο στην Super League.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι», με την αναμέτρηση της Κυριακής (21/05, 17:00) να μην τους δίνει το προβάδισμα για την άνοδο, αλλά να αποτελεί, ουσιαστικά, την τελευταία τους ευκαιρία να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της Λαμίας.

Όπως είναι λογικό, το ηθικό των παικτών του Νίκου Κωστένογλου δεν βρίσκεται και στο υψηλότερο επίπεδο του, με τον 47χρονο τεχνικό να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τους δώσει κίνητρο για να παλέψουν για την νίκη.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, με τον Αντώνη Καπνίδη να διεκδικεί με αξιώσεις την θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας, έχοντας ήδη επτά γκολ (όλα προερχόμενος από τον πάγκο!), έναντι οκτώ του βασικού Μπράνα Ίλιτς. Εκτός του Καπνίδη, φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Κενάν Μπαργκάν. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Μπαργκάν θα περάσει στα άκρα, ο Παυλίδης θα επιστρέψει στην κανονική του θέση, στα χαφ και ο Ρόβας θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Να θυμίσουμε πως βασικός στόχος του Άρη είναι μεν η νίκη, όμως οι «κιτρινόμαυροι» αν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα, θα επιδιώξουν και την διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας, έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι με 1-0.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Μάιος 2017 10:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep