Ψάχνει το ρεκόρ

Τρία συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια μετρά ο Αιγινιακός και αν τα καταφέρει και απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, θα πετύχει ρεκόρ σεζόν

Μπορεί ο Αιγινιακός, με την ισοπαλία του με τον Παναιγιάλειο (1-1), να μην κατάφερε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες, όμως αύξησε το αήττητο του στις τρεις  αγωνιστικές, ισοφαρίζοντας το φετινό του ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βόρειας Πιερίας, πριν την ισοπαλία με το Αίγιο, μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Καλλιθέα (1-0) και Χανιά (5-1), φτάνοντας τα τρία αήττητα παιχνίδια, επίδοση την οποία είχε επαναλάβει άλλες τρεις φορές φέτος.

Η πρώτη σημειώθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν και ο Αιγινιακός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Λαμία. Συνέχισε με νέα ισοπαλία (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, ακολούθησε η νίκη με 2-1 επί του Πανθρακικού, για να έρθει η Σπάρτη, την 4η αγωνιστική, με την νίκη της με 3-2, να βάλει τέλος στο σερί.

Η δεύτερη φορά ήρθε στις αγωνιστικές 8-10. Συγκεκριμένα, ο Αιγινιακός παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στην Καλλονή, επικράτησε με 1-0 στην Ελευσίνα της τοπικής ομάδας, ακολούθησε νέα… χορταστική ισοπαλία με τα Τρίκαλα (2-2), για να σπάσουν το σερί τα Χανιά, με τον ίδιο τρόπο που το είχε πετύχει και την πρώτη φορά η Σπάρτη, με 3-2.

Η τρίτη φορά ξεκίνησε την 24η αγωνιστική και ολοκληρώθηκε την 26η. Σε αυτό το διάστημα, ο Αιγινιακός επικράτησε του Κισσαμικού με 2-0, πέρασε από την Λέσβο, επικρατώντας της Καλλονής με 3-1 και παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στον Πανελευσινιακό. Το αήττητο έσπασαν με… πάταγο τα Τρίκαλα (5-0), όμως αμέσως μετά ξεκίνησε το τέταρτο αήττητο σερί τριών αγώνων για το συγκρότημα της Βόρειας Πιερίας, (Χανιά 5-1, Καλλιθέα 1-0, Παναιγιάλειο 1-1), το οποίο ίσως έχει και συνέχεια.

Και τι καλύτερος τρόπος για το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου να συνδυάσει ένα ενδεχόμενο φετινό αήττητο ρεκόρ με την νίκη, που θα το φέρει αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep