«Θέμα εγωισμού και ηθικής»

Ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθεί να συσπειρώσει τους παίκτες του Άρη, ενόψει των αγώνων με Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Σπάρτη

Οι ελπίδες του Άρη για άνοδο στην Super League είναι μειωμένες, καθώς διατηρήθηκε η διαφορά των έξι πόντων από την Λαμία και μετά την 30η αγωνιστική, όμως ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Κωστένογλου, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό ψηλά στους ποδοσφαιριστές του.

«Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Ειδικά με τη Λαμία υπάρχει το ηθικό κομμάτι απέναντι τους. Θα παίξουμε για τον εγωισμό και την ηθική μας», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 47χρονου τεχνικού, που με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να… τσιγκλήσει τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την Λαμία, αλλά και για αυτά που έρχονται με Απόλλων Σμύρνης και Σπάρτη.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη, ενώ ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Λαμία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ανάκογλου, Τσουμάνης και ο τιμωρημένος Μπούρμπος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 10:32

1 comment

  • juanbosorin
    juanbosorin Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 10:48 Comment Link

    Ο κος Κωστένογλου είναι κύριος με τα όλα του, τίμιος, ηθικός, εργατικός και αξιοπρεπέστατος. Όταν τον είχαμε στον Απόλλωνα, όλοι οι φίλαθλοι είχαμε να το λέμε, όπως επίσης και για το επίπεδο των προπονήσεών του. Παρ' ολ' αυτά, η πορεία του ως πρώτου προπονητή έχει δείξει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σ' αυτή τη θέση. Κρίμα, αλλά η μέχρι τώρα σταδιοδρομία του αυτό δείχνει.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep