«Να τελειώνουμε»

Ποια ματς του Παναιγιαλείου χάνουν οι Στίκας, Καζναφέρης.

Ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Σπανός έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι οι «μελανόλευκοι» πρέπει να... τιμούν ακόμα και τον βαθμό όταν δεν μπορούν να φτάσουν στην επικράτηση. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό πήραν το προβάδισμα, είχαν δοκάρι και παρότι εν τέλει έφυγαν από τη βόρεια Πιερία με το 1-1, κράτησαν το το αήττητο για δεύτερη διαδοχική έξοδο. Και όπως λένε: «Πάμε για νίκη με τον Κισσαμικό να τελειώνουμε με την υπόθεση - παραμονή».

Η ομάδα του Αιγίου με 38 πόντους θα μπορεί να αισθάνεται πιο ασφαλής, δεδομένου ότι το όριο παραμονής αυξήθηκε έπειτα από τη νίκη του Πανελευσινιακού και άπαντες στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσουν εντός έδρας τρίποντο έπειτα από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι ο Στίκας (4 κίτρινες) θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και ο Καζναφέρης (10) στα εκτός με την Καλλονή και τους Θεσσαλούς. Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο Ιβάνκο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σκαρτσίλα. Τη Δευτέρα (15/05) δόθηκε ρεπό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep