«Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Αιχμές από τον Γιάννη Βλάχο για ομάδες που τις τελευταίες αγωνιστικές φορούν τις φανέλες των… Ρεάλ, Μπαρτσελόνα.

Ο Γιάννης Βλάχος δεν θέλησε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής, γιατί όπως είπε αν το κάνει ίσως να το… μετανιώσει. Αναλυτικά δήλωσε μετά το 1-1 με τον Παναιγιάλειο:

«Έγινε ένα παιχνίδι κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, είναι η πρώτη ημέρα που έχει τόσο υψηλή θερμοκρασία, τόση ζέστη. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο εξελισσόταν και περνούσε η ώρα, ίσως να το πω και οι δύο ομάδες βολεμένες με τον βαθμό. Να πω ότι αποφύγαμε και οι δύο και ήταν πολύ φανερό να μην πάμε σε υψηλό ρίσκο.

Ήταν ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, όπως ολοκληρώθηκε. Για εμάς δεν αποτελεί σίγουρα το άγχος ότι είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Με τους τρεις βαθμούς ίσως να πλησιάζαμε πιο πολύ κοντά στο στόχο, όμως ορισμένες φορές είναι κάποια παιχνίδια στα οποία μπορείς να περιορίσεις το ρίσκο σου και αν δεν μπορείς να το κερδίσεις, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μην το χάσεις.

Είχαμε απέναντί μας μία από τις καλύτερες ομάδες που παίξαμε. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, από την εικόνα που είχε το παιχνίδι και αυτό που περιμέναμε και ετοιμάζαμε μέσα στην εβδομάδα».

Για την ικανοποίηση με την ισοπαλία και αν σε αυτή συμβάλουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

«Δεν θέλω να σταθώ στα υπόλοιπα αποτελέσματα, γιατί ίσως πω και κάτι που θα το μετανιώσω στη συνέχεια. Όμως, όπως γνωρίζετε καλά στην Ελλάδα, τις τελευταίες αγωνιστικές, οι περισσότερες ομάδες φοράνε τις φανέλες της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα».

Για τις απουσίες:

«Προστίθεται ακόμη ένα που είναι ο Πασαλίδης, ο οποίος πρέπει να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές από την τιμωρία του, δεν επιστρέφει ο Ζγκούρη έχει ακόμη μία και δύσκολα θα επιστρέψει και ο Ζούρκος».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep