«Δεν μπήκαμε στο γήπεδο»

Στους 36-37 βαθμούς το όριο παραμονής σύμφωνα με τον Γιάννη Μάγγο.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος μετά την ήττα (3-0) στον Εύοσμο στάθηκε στην... απουσία των Θεσσαλών από το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά ανέφερε:

«Το ματς είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ως το 30' και μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ ήμασταν πολύ καλύτεροι του αντιπάλου. Είχαμε την ευκαιρία στο τετ α τετ και άλλες δύο, τρεις προϋποθέσεις για ένα τέρμα. Δεν τα καταφέραμε και ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε και δεχτήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο παρότι κάναμε αλλαγές, μιλήσαμε με τα παιδιά και ανήκε εξ ολοκλήρου στον Αγροτικό Αστέρα. Μία δίκαιη νίκη, αφού δεν αντιδράσαμε καθόλου. Θεωρώ ότι κάναμε μία αλλαγή, αποπροσανατολιστήκαμε μετά το δεύτερο γκολ και εκεί έκλεισε το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλός ο Αγροτικός Αστέρας, αξίζει συγχαρητήρια, γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένη.

Εμείς από τη μεριά μας έχουμε ακόμη δύο ματς στην έδρα μας, όπου μπορούμε να πάρουμε έξι βαθμούς για να φτάσουμε κοντά στη σωτηρία και θα τα καταφέρουμε. Από αύριο τα κεφάλια κάτω, δουλειά, έτσι ώστε την Κυριακή να πάρουμε τους βαθμούς και να είμαστε κοντά στον στόχο μας. Το όριο θεωρώ ότι θα είναι στους 36-37 βαθμούς».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep