Ανοικτά μέτωπα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά θα γυρίσουν στις προπονήσεις την Τρίτη (16/05).

Αγωνιστικά ο στόχος επετεύχθη για τον ΑΟ Χανιά. Οι «κυανόλευκοι» με τους 37 πόντους «κλείδωσαν» την παραμονή τους στη Μυτιλήνη και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο μέτωπο των προσφυγών, αλλά και της κάλυψης της εγγυητικής.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν τονίσει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τις οφειλές προς τους Χάρη Αμπατζίδη, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και επιρρίπτουν τις ευθύνες σε αυτούς που τους έφεραν στον ΑΟ Χανιά. Βέβαια, υπάρχει και ένα θέμα που εκκρεμεί και είναι αρκετά σοβαρό. Αυτό έχει να κάνει με την κάλυψη της εγγυητικής επιστολής, που είχε ως αποτέλεσμα την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στις 27 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Ιανουαρίου η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής και μέχρι σήμερα αυτή δεν έχει καλυφθεί. Όπως, λοιπόν, αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, είναι δεδομένο ότι ομάδες που επιδιώκουν την παραμονή στην κατηγορία θα έχουν και εκεί στραμμένο το βλέμμα...

Στα αγωνιστικά, μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Καλλονής ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έδωσε τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Η επιστροφή στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (16/05), οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep