Τσεκάρει Καπετάνο

Η Λαμία σχεδιάζει ήδη την ομάδα της νέας χρονιάς στην Super League και στα πλάνα της βρίσκεται και ο Παντελής Καπετάνος

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η παροιμία και κάτι τέτοιο εφαρμόζουν και στην Λαμία, ενόψει της επικείμενης ανόδου της ομάδας, στα σαλόνια της Super League. Έτσι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sport24.gr», οι Φθιωτοί  τσεκάρουν την περίπτωση του Παντελή Καπετάνου.

Ο 34χρονος φορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Βέροια, με την φανέλα της οποίας είχε 24 συμμετοχές και έξι τέρματα, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και πλέον ψάχνει τον νέο προορισμό της καριέρας του. Ο πρώην άσος των Κοζάνη, Ηρακλή, ΑΕΚ, Στεάουα, Κλουζ, Ξάνθη και Βέροια, θεωρείται μια εξαιρετική λύση, καθώς με την εμπειρία του θα βοηθήσει την… πρωτάρα στην Super League, Λαμία.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως  πληροφορίες θέλουν την Λαμία να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Καπετάνο, αν και οι ιθύνοντες της ομάδας υποστηρίζουν πως πρώτα θα πρέπει να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος και στην συνέχεια θα ασχοληθούν με τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Να θυμίσουμε πως η Λαμία, μετά από 29 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, στο +6 από τον τρίτο Άρη, ενώ την Κυριακή (14/05, 17:00), υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, για την 30η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, με στόχο την νίκη, που θα την φέρει στην πρώτη θέση και ουσιαστικά θα… τελειώσει την υπόθεση άνοδο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 00:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep