Το «ΔΑΚ» κάνει… λίφτινγκ

Η Λαμία προχωρά σε ολική ανακαίνιση της έδρας της, ενόψει Super League

 Η Λαμία βρίσκεται με το… ένα πόδι στην Super League και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες στο «ΔΑΚ Λαμίας», προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι, ενόψει της νέας σεζόν.

Το βασικότερο έργο στο… νέο «ΔΑΚ», δεν είναι άλλο από το στέγαστρο του γηπέδου. Ο Δήμος Λαμιέων έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τα θεμέλια του στεγάστρου, ενώ στις 10 Ιουνίου ξεκινούν τα έργα, έτσι ώστε μέχρι τις 15 Αυγούστου να έχει παραδοθεί προς χρήση.  Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένεται να καλύψει την θύρα των επισήμων, με δυνατότητα επέκτασης προς την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Από εκεί και πέρα, ολική ανακαίνιση θα γίνει κι στα αποδυτήρια. Θα αντικατασταθούν τα παλιά λουτρά και οι πάγκοι με νέους, θα «ντυθούν» τα αποδυτήρια με τα χρώματα της ομάδας,  ενώ υπάρχει σκέψη και για επέκταση τους, με παράλληλο κλείσιμο των γραφείων των συλλόγων στίβου και μεταφορά των τελευταίων στην Καμαρίτσα.

Σημαντικό θέμα, φυσικά, είναι και τα τουρνικέ, καθώς στην Super League εφαρμόζεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Έτσι θα υπάρξει αναμόρφωση, τόσο στην κεντρική είσοδο, όσο και σε αυτή των επισήμων. Χαρακτηριστικό πως τουρνικέ θα τοποθετηθούν και στην θύρα των φιλοξενούμενων, με την απαραίτητη… θωρακισμένη επένδυση, για την αποφυγή βανδαλισμού.

Μικροαλλαγές θα υπάρξουν, φυσικά, τόσο στην αίθουσα Τύπου, που θα εκσυγχρονιστεί, όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου, με αντικατάσταση των πάγκων (γηπεδούχου – φιλοξενούμενου), στις εξέδρες, με αντικατάσταση των σπασμένων καθισμάτων με καινούργια, στις τουαλέτες (ανακαίνιση και πιθανή δημιουργία νέων στον χώρο των επισήμων), καθώς και συντήρηση του φωτισμού του γηπέδου. 

Πηγή: LamiaraGate3

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2017 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep