Ξεπεράστηκε το εμπόδιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας ενέκρινε την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης δημοτικού ακινήτου στα Νικολέικα.

Τη δημοπράτηση έκτασης 10 στρεμμάτων, η οποία εφάπτεται με τη βόρεια πλευρά του γηπέδου των Νικολέικων είχε ζητήσει από τον Νοέμβριο του 2016 ο Παναιγιάλειος, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου. Αυτό εν τέλει έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 Μαΐου, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει:

«Με ομόφωνη απόφασή του (πλην ενός) το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας στην τακτική του συνεδρίαση της 10ης Μαϊου 2017 ενέκρινε την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Νικολεϊκων.

Πρόκειται για έκταση, περίπου 10 στρεμμάτων, η οποία εφάπτεται με τη βόρεια πλευρά του υφιστάμενου αθλητικού χώρου (γήπεδο Νικολεϊκων) και για την οποία έκταση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει αιτηθεί από το Νοέμβριο του 2016 τη δημοπράτησή της.

Ως γνωστόν, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ συμμετείχε στη δημοπρασία του γηπέδου των Νικολεϊκων στις 13/1/2017 και ήταν η πλειοδότρια.

Σε αναμονή, λοιπόν, της ημερομηνίας και των όρων δημοπρασίας και του επιπλέον χώρου, έτσι ώστε, η ομάδα μας να αποκτήσει για τα επόμενα 25 χρόνια μια συνολική έκταση, περίπου, 20 στρεμμάτων, όπου οραματίζεται να δημιουργήσει το προπονητικό της κέντρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Μάιος 2017 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep