Τα πλάνα Κωστένογλου ενόψει ΟΦΗ

Επιστρέφουν στην αρχική 11αδα του Άρη οι Τζανακάκης, Ταυλαρίδης. Αγωνία με Μπούρμπο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της «μητέρας των μαχών» απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου στους Ταυλαρίδη και Τζανακάκη, που εξέτισαν την ποινή τους (λόγω καρτών) στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων». Αντίθετα, στον… αέρα παραμένει η συμμετοχή του Μπούρμπου που, όπως και οι δύο συμπαίκτες του, απουσίασε από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, λόγω καρτών, όμως απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο. Το ιατρικό επιτελείο περιμένει να δει αν ο παίκτης θα απαλλαγεί από τους πόνους του, ώστε να υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον ΟΦΗ ή θα προφυλαχθεί ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας με Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που σκέπτεται να κατεβάσει ο Νίκος Κωστένογλου στο ματς με τον ΟΦΗ, δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τους 11 που αγωνίστηκαν κόντρα στον Αχαρναϊκό, πλην, φυσικά, των επιστροφών των Τζανακάκη και Ταυλαρίδη.

Έτσι ο Διούδης θα βρεθεί για ακόμα μία φορά κάτω από τα δοκάρια,  με τον Τζανακάκη να παίρνει την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ντάρσι Νέτο να διατηρείται δεξιά. Ο Ταυλαρίδης επιστρέφει και αυτός στο πλευρό του Σόουζα, ενώ στα χαφ παραμένουν οι Ρόβας και Πίτου Γκαρσία, με μπροστά τους τον Τάτο. Στην αριστερή πτέρυγα φαίνεται πως έχει καθιερωθεί ο Παυλίδης, δεξιά ο Ντούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ίλιτς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Μάιος 2017 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep