«Ματς γοήτρου»

Ο Δημήτρης Μάνος σημείωσε ότι ο ΟΦΗ δεν θέλει να κλείσει τα ντέρμπι χωρίς νίκη.

Για το προσεχές ματς με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» και την προσπάθεια του ΟΦΗ να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά μπορεί μίλησε στον «Libero Fm 107,4» και ο Δημήτρης Μάνος. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι στο Ηράκλειο δεν θέλουν να κλείσει η σειρά των ντέρμπι χωρίς νίκη και χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/05) ως παιχνίδι γοήτρου. Αναλυτικά είπε:

Για την κρισιμότητα του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη:

«Για εμένα είναι σίγουρα ένα ματς γοήτρου. Μιλάμε για ένα ντέρμπι το οποίο αν οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στην δεύτερη θέση, θα ήταν αρκετά κρίσιμο για εμάς. Πλέον εμείς το κοιτάμε καθαρά σαν ένα ντέρμπι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως όταν παίξαμε και με τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη στο κύπελλο. Εϊναι παιχνίδια γοήτρου τα οποία πρέπει να κερδίζει κανείς για να αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και συγχρόνως να δείξει ότι του χρόνου θα κάνει μεγάλη ομάδα για να ανέβει κατηγορία. Σίγουρα με τα στραβοπατήματα χάθηκαν βαθμοί, όμως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για την παρόμοια πορεία του Άρη και του ΟΦΗ:

«Οι δύο ομάδες στηρίχτηκαν πάνω σε μεγάλα ονόματα, ο Άρης περισσότερο, όμως η Β' Εθνική είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα και μετά τα λάθη που έγιναν χάθηκε πολύτιμο έδαφος. Όταν προσπαθείς να κερδίσεις τα ντέρμπι και βρίσκεσαι να χάνεις βαθμούς από μικρότερες ομάδες σίγουρα είναι δύσκολο μετά να ανταπεξέλθεις στο πρωτάθλημα».

Για τα όσα έγιναν με Απόλλωνα και Λαμία:

«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μας αφήνει μία μεγάλη πληγή, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το είχαμε στο χέρι μας, και ο αντίπαλος με αμφισβητούμενες φάσεις, και κυρίως την φάση του πέναλτι, το οποίο εγώ προσωπικά δεν θεωρώ πως ήταν, κατάφερε να κλέψει τον βαθμό. Σίγουρα και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, όμως σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς έπρεπε να γίνει μία πιο προσεκτική διαχείριση. Και ο Άρης σίγουρα αδικείται, όμως δεν πρέπει να γίνονται στραβοπατήματα με μικρές ομάδες. Εκεί έγινε η ζημιά».

Για το αν η Λαμία και ο Απόλλων βρίσκονται δικαιολογημένα τόσο μακριά από τον Άρη και τον ΟΦΗ:

«Σίγουρα η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Έχουμε αρκετά ποιοτικούς παίκτες για να βρισκόμαστε τόσο μακριά από την δυάδα. Όπως και ο Άρης. Όταν έβλεπα το καλοκαίρι τους παίκτες που έπαιρνε ο Άρης έλεγα πως θα είναι μέσα στην δυάδα. Όπως και εμείς θα έπρεπε να είμαστε στην δυάδα. Σίγουρα κάποια πράγματα, τα οποία καταλαβαίνετε και εσείς και όλος ο κόσμος δεν πήγαν καλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Λαμία και ο Απόλλων ήταν πιο τυχεροί και εμείς και ο Άρης ήμασταν άτυχοι. Δυστυχώς βρισκόμαστε στην 4η και 3η θέση».

Για το κλίμα ενόψει Άρη:

«Οι φίλοι του ΟΦΗ το θέλουν αυτό το ματς. Θέλουν να κερδίζουν σε κάθε παιχνίδι, και κυρίως στα ντέρμπι. Σίγουρα επειδη αυτές οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί στην Α' Εθνική θέλουν να δείξουν ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος έχει μεγαλύτερη ιστορία. Μιλάμε για ένα ντέρμπι από τα παλιά».

Για το κίνητρο του Άρη:

«Ο Άρης έχει μεγαλύτερη πίεση, χρειάζεται τη νίκη και ίσως να έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε και στο τελευταίο ντέρμπι και θέλουμε ο κόσμος μας να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο».

Για την φετινή του παρουσία με την φανέλα του ΟΦΗ:

«Στον πρώτο γύρο δεν πήρα τόσο χρόνο συμετοχής. Αλλάξαμε προπονητή, ήρθε ο Νίκος Παπαδόπουλος και μου έδωσε την ευκαιρία. Σε συνδυασμό με την τύχη και τα γκολ που πέτυχα, βρίσκομαι σε αυτή την θέση που είμαι τώρα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep