«Αλλάζει το σκηνικό»

Το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στην ΑΣΑ έδωσε ο Τζόναταν Φιλίπε του Αγροτικού Αστέρα.

Σε μία καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League ευελπιστεί ο Τζόναταν Φιλίπε, ο οποίος μίλησε μετά το «διπλό» του Αγροτικού Αστέρα στη Σπάρτη και τόνισε πως πρέπει να τελειώσουν τα σκαμπανεβάσματα και τα πισωγυρίσματα και να επιστρέψει η ομάδα του Ευόσμου σε υψηλά στάνταρ. Ο 28χρονος επιθετικός των «σταχυοφόρων» δήλωσε στην «ΑRENA PRESS» για το ματς με τη Σπάρτη:

«Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα ματς και μας βοήθησε το γρήγορο 0-1, έδωσε ώθηση. Ανοίχτηκε ο αντίπαλος, βρήκαμε χώρους και μετά το 0-2 κάναμε διαχείριση του αβαντάζ. Υπήρχε συσσωρευμένη πίεση από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εμείς δημιουργήσαμε προσδοκίες με το καλό ξεκίνημα στον πρώτο γύρο, αλλά τις πήραμε… πίσω, με 7 ματς χωρίς νίκη και 6 σερί ήττες».

Στη συνέχεια ο Αργεντινός άσος σημείωσε για την εικόνα της ομάδας συγκριτικά με τον πρώτο γύρο, ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα για τη νίκη στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας: «Το σκηνικό αλλάζει με αυτό το διπλό, έφυγε ένα βάρος και ανεβαίνει η ψυχολογία. Πολλά ματς τα χάναμε οριακά, ενώ ήταν και βαρύ πρόγραμμα, σερί ματς με διεκδικητές ανόδου. Ενίοτε ήμασταν άτυχοι, δεν αρκεί πάντα να έχεις θέληση. Γενικά στα δύσκολα φέτος δεν ήμασταν κακοί, αφήσαμε το στίγμα μας στον πρώτο γύρο, όπως με τις νίκες με Τρίκαλα, ΟΦΗ και τις ισοπαλίες με Απόλλωνα και Άρη.

Τελευταία είχαμε αστάθεια και σκαμπανεβάσματα. Διαρκή πισωγυρίσματα. Πρέπει στην τελική ευθεία να το διορθώσουμε, μας το επιτρέπει θεωρητικά το βατό πρόγραμμα, για να προσπεράσουμε τη Σπάρτη, τώρα που την πλησιάσαμε και να τερματίσουμε στην εξάδα. Πρέπει να γυρίσουμε στα υψηλά στάνταρ που μπορούμε και εγώ και η ομάδα, να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα. Καταρχήν, θέλουμε νίκη εντός με την Καρδίτσα, χωρίς να την υποτιμάμε».

πηγή: arenafm

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep