Στο Διαιτητικό για Αντρέου

Εκδικάζεται η έφεση του Άρη κατά της απόφασης απαγόρευσης μεταγραφών για την υπόθεση του Αντρέου Γκεράο. Αναβολή για Ιντζίδη.

Την Τρίτη (09/05) έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η έφεση του Άρη κατά της απόφασης που αφορά στην προσφυγή του Αντρέου Γκεράο. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι, γιατί οι «κίτρινοι» κατέθεσαν έφεση. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για την περίπτωση του Ισπανού, αν και εκτιμάται ότι μεταξύ των δύο πλευρών θα επιτευχθεί συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Χρήστο Ιντζίδη, η εκδίκαση της προσφυγής του στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ αναβλήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, για τις 22 Μαΐου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Μάιος 2017 19:44

1 comment

  • ΠΟΛΥΖΟΘΟΔΩΡΟΣ Περικλής
    ΠΟΛΥΖΟΘΟΔΩΡΟΣ Περικλής Τρίτη, 09 Μάιος 2017 13:34 Comment Link

    ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ KAI TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ [ΕΦΕΣΗΣ], ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΟΥ ΓΚΕΡΑΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ;.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Η ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Η ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤ΄ΑΥΤΩΝ. ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ, ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ SUPER LEAGUE, ΑΝΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ FOOTBAL KAI THΣ LEAGUE;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep