Αίτημα για Δευτέρα

Ο ΑΟ Χανιά καλείται τη Δευτέρα (08/05) να πληρώσει τον Δημήτρη Πρίφτη. Αίτημα να μεταφερθεί το ματς με Καλλονή.

Άδικο χαρακτήρισαν στον ΑΟ Χανιά το αποτέλεσμα (1-1) του ντέρμπι με τον Κισσαμικό. Οι «κυανόλευκοι» σημείωναν ότι βάσει της απόδοσής τους έπρεπε να προηγηθούν, ενώ ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης κράτησε την αντίδραση στο δεύτερο 45λεπτο, οπότε ο ΑΟΧ βρήκε απάντηση στο γκολ που δέχτηκε. Σύμφωνα, πάντως, με τους υπολογισμούς που κάνουν, η παραμονή έχει ουσιαστικά επιτευχθεί μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής (07/05).

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή εκτός έδρας, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ο ΑΟΧ κατέθεσε αίτημα να μεταφερθεί για τη Δευτέρα (15/05) για συγκοινωνιακούς λόγους και αναμένει απάντηση. Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει διακανονισμένη δόση στον Δημήτρη Πρίφτη. Και όπως υποστήριζαν οι διοικούντες στο FL News, θα είναι συνεπείς και το θέμα αυτό θα τακτοποιηθεί.

Τη Δευτέρα (08/05) δόθηκε ρεπό και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (09/05). Τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Τσουκάνης και έως την Τρίτη (09/05) θα αποφασιστεί πού θα εκτίσει ποινή.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 08 Μάιος 2017 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep