«Αυτοί έχουν την πίεση, όχι εμείς»

Χωρίς άγχος θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Αχαρναϊκός, για το παιχνίδι με τον Άρη

Σε αρκετά υψηλά επίπεδα βρίσκεται το ηθικό των ανθρώπων του Αχαρναϊκού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα του Μενιδίου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες, όμως θεωρούνται εντός προγράμματος, καθώς ήρθαν από ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Λαμία).

Έτσι και ενόψει του αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» και με δεδομένο πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν τρεις… ξεκούραστοι βαθμοί, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, οι ιθύνοντες του Αχαρναϊκού κάλεσαν τους παίκτες να αγωνιστούν χωρίς την πίεση του αποτελέσματος. Αντιθετα, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κακή ψυχολογική κατάσταση των γηπεδούχων, μετά την ισοπαλία των Σερρών, με στόχο ένα αποτέλεσμα που ίσως στο τέλος αποδειχθεί «χρυσό», στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι απουσίες του Γιώργου Μαραντά είναι γνωστές, καθώς εκτός παραμένουν ο τιμωρημένος Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, όπως και οι τραυματίες Άγγελος Καραντασιάδης και Ανδριανός Μεγαλοοικονόμου, με τον τελευταίο, πάντως, δείχνει ελαφρώς καλύτερα, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με την Λαμία.

Η τελευταία προπόνηση του Αχαρναϊκού είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, ενώ αμέσως μετά ο Γιώργος Μαραντάς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep