«Σπάει» το κεφάλι του ο Κωστένογλου

Ο τραυματισμός του 32χρονου μπακ κάνει… άνω – κάτω τα αμυντικά πλάνα του τεχνικού του Άρη

Η στελέχωση της αμυντικής τετράδας του Άρη, είναι αυτή που… πονοκεφαλιάζει τον Νίκο Κωστένογλου, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (07/05, 17:00) απέναντι στον Αχαρναϊκό, για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Βλέπετε, δεν έφτανε το μεγάλο κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά τις απουσίες των τιμωρημένων Μπούρμπου, Τζανακάκη, αλλά και το κενό στα στόπερ, λόγω της απουσίας του επίσης τιμωρημένου Ταυλαρίδη, ήρθε και ο τραυματισμός του Καράμπελα, να αφήσει… ορφανή και την θέση στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής του Άρη.

Ο 32χρονος αμυντικός δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και αν δεν καταφέρει να προπονηθεί και την Παρασκευή, τότε λογικά θα μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός αναμένεται να είναι ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος αρχικά προοριζόταν για το δεξί άκρο της άμυνας, όμως οι… νέες συνθήκες τον φέρνουν αριστερά, με τον Βασίλη Ρόβα δεξιά, ενώ ένα δεύτερο σενάριο θέλει τον Βραζιλιάνο να παραμένει, τελικά, στα δεξιά και την θέση του αριστερού μπακ να καλύπτει ο Στέφανος Ντόγος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep