Χωρίς Παπαργυρίου

Εκτός του Μίλος Τζόκιτς το ματς της Λαμίας με τον ΟΦΗ χάνει και ο Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Λαμίας για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (06/05) απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στη Super League και οι οπαδοί της σκοπεύουν να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΔΑΚ. Μάλιστα, εκτιμάται ότι η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο φετινό επίσημο παιχνίδι των «κυανόλευκων».

Στα αγωνιστικά, πλην της απουσίας του Μίλος Τζόκιτς, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι το ματς θα χάσει και ο Ιορδάνης Παπαργυρίου. Αν και ο αμυντικός της Λαμίας είχε μπει σε κανονικό ρυθμό, στην προπόνηση της Πέμπτης (04/05) ένιωσε νέες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός αποστολής από τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2017 20:58

2 comments

  • ΖΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
    ΖΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 21:18 Comment Link

    Τελικά υπάρχει πιθανότητα να ξαναπαίξουν τόσο ο Τζόκιτς, όσο και ο Π"ργυρίου, μεχρι τη ληξη του πρωταθλήματος; Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα, που απασχολεί πολλούς φιλάθλους, για το μεγάλο χρόνο αποχής των.

  • ΔΗΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤ.
    ΔΗΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤ. Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 21:08 Comment Link

    EΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ. ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΑ;.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep