«Πρωτόγνωρες εμπειρίες» (video)

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της Λαμίας και στην υποδοχή των οπαδών.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι οπαδοί της Λαμίας το βράδυ της Κυριακής (30/04) για τα μέλη της αποστολής των «κυανόλευκων». Η ομάδα της Φθιώτιδας πέρασε... αέρα από το Μενίδι, αύξησε τη διαφορά στους οκτώ πόντους και δεδομένου ότι απομένουν πέντε αγώνες, χωρίς να υπολογίζεται το τρίποντο με Πανθρακικό, ο στόχος βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξή του. Ακολουθούν τα δύο εντός έδρας ντέρμπι με ΟΦΗ και Απόλλωνα και οι φίλοι των «κυανόλευκων» έδειξαν ότι η προσέλευση στο ΔΑΚ θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενα ματς.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους, ενώ ο σκόρερ, Αλέξανδρος Καραγιάννης που σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του δήλωσε στην ιστοσελίδα «lamiaole»: «Ζούμε μεγάλες στιγμές στην πόλη. Είναι μία μεγάλη πορεία που κάνουμε φέτος με την ομάδα της Λαμίας. Είναι πρωτόγνωρες οι εμπειρίες. Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο, που είναι η άνοδος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την Τρίτη (02/05) και στη διάθεση του προπονητή, Μπάμπη Τεννέ θα βρίσκεται εκ νέου ο Μπλάζιτς που εξέτισε την ποινή του.

Media

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep