Πρόβλημα με Μεγαλοοικονόμου

Ο αμυντικός του Αχαρναϊκού αποκόμισε τραυματισμό από το παιχνίδι με την Λαμία. Συμπλήρωσε κάρτες ο Τζέφερσον

Το τρίτο από τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδι της… τετράδας του θανάτου, πέρασε για τον Αχαρναϊκό, με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο (ήττα), το ηθικό, όμως, των ανθρώπων της ομάδας του Μενιδίου, να παραμένει σταθερό. Όπως έγινε και με τον Απόλλων Σμύρνης (0-2) και με τον ΟΦΗ (0-3), ο Αχαρναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Λαμία (0-3), με το αποτέλεσμα, όμως, να θεωρείται, πάνω – κάτω, αναμενόμενο, λόγω της μεγάλης αγωνιστικής διαφοράς που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Μενιδίου, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και η αναμέτρηση απέναντι στον Άρη. Όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό της Θεσσαλονίκης, το μήνυμα της τεχνικής ηγεσίας προς τους παίκτες είναι να αγωνιστούν χωρίς άγχος, καθώς οτιδήποτε και αν καταφέρουν και πάρουν από το ματς της Κυριακής (07/05) θα είναι κέρδος για τους ίδιους.

Στον αγωνιστικό τομέα, πρόβλημα για τον Γιώργο Μαραντά αποτελεί ο τραυματισμός του Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου. Ο 18χρονος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Λαμία (αντικαταστάθηκε στο 48’ από τον Λύρα), με τις πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News,  να δείχνουν διάστρεμμα και την συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη να βρίσκεται στον… αέρα. Κάρτες συμπλήρωσε και ο Τζέφερσον, έστω και αν δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο (!), με τον Βραζιλιάνο φορ να φτάνει τις επτά και αυτόματα να καλείται να απουσιάσει από τα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του, με Άρη (εκτός), Πανθρακικό, Σπάρτη (εκτός) και Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός). Δεδομένα, η μία από τις δύο αγωνιστικές θα εκτιθεί απέναντι στην ομάδα της Θράκης, με το τεχνικό επιτελείο να καλείται να αποφασίσει σε ποιο ακόμα παιχνίδι θα λείψει ο Βραζιλιάνος.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μαραντάς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Δευτέρα, με την προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη, να ξεκινά από την Τρίτη (02/05).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep